Machineverhuur

Bobkat

Als u zelf regie in de hand wilt houden, kunt u bij ons grondwerkers of een machine met vakbekwame machinist inhuren. 

Al ons materieel is gekeurd volgens de laatste wet- en regelgeving. De meeste machines kunnen worden uitgevoerd met roetfilters en overdruk. Onze machinisten zijn in het bezit van een VCA-diploma.

Rupsgraafmachine

Bij ons kunt u rupsgraafmachines huren van 0,8 tot 50 ton. De graafmachines worden verhuurd met machinist. De meeste graafmachines zijn uitgerust met overdruk. Daarnaast zijn er diverse opties voor het uitbreiden van de machine met bijvoorbeeld sloophamer, vergruizer, beton- of ijzerschaar, sorteerknijper enz. Bel of mail ons als u nog vragen heeft naar aanleiding van onze Rupsgraafmachines.

Dieplader transport

Mobiele kraan

Wanneer u een groot ondeelbaar voorwerp wilt vervoeren kunt u bij ons een dieplader huren. Wij bieden verschillende opties voor dieplader transport. Het is mogelijk om verschillende diepladers te huren met bestuurder, zoals een getrokken dieplader met een laadvermogen van 32 ton. Deze is geschikt voor het vervoer van rupskranen/ containers of ander bouw/ sloopmaterieel. Mocht u meer willen weten over diepladers, neem dan gerust contact met ons op.

Minigravers huren

Wanneer u een groot assortiment aan minigravers zoekt bent u bij ons aan het juiste adres. Minigravers zijn uitermate geschikt voor werkzaamheden in en rondom een woning. Door de verschillende opzetstukken die wij kunnen leveren is de minigraver multifunctioneel inzetbaar. Als u benieuwd bent geworden naar de mogelijkheden kunt u voor verdere vragen ons altijd benaderen.

Slooprobot

Met de slooprobot kunt u in kleine en besloten ruimte aan het werk zonder uitlaatgassen. De machine is bij uitstek geschikt voor inzet bij Arbo risicovolle werkzaamheden, omdat de machine op afstand wordt bediend. Met de robot kunt u geluidsarm en stofarm slopen zonder dat uw omgeving daar veel last van heeft

Rupsgraafmachines
Slooprobot